Pokloni za Dan zaljubljenih: kvizom do savršenog poklona!

Dan zaljubljenih je dan kada posebno izražavamo emocije – partneru, roditeljima, prijateljima, sebi. Svi smo različiti, ali jezik ljubavi razumiju svi.

Otkrij svoj i otkriće ti se jedinstveni načini darovanja poklona i pažnje sebi ili drugima.

Ljubav se njeguje – pa bilo da je namijenjena tebi ili voljenoj osobi, otkrij svoj jezik (njege) ljubavi koji će ti pomoći u odabiru pravih poklona!

 

1. Šta od ovoga najbolje opisuje tebe ili dragu osobu?

a. Izražavanje ljubavi riječima

b. Pažljivo slušanje sagovornika

c. Darovanje i biranje poklona

d. Poruka “Mislim na tebe”

e. Nježnost dodira i zagrljaj

2. Kada si u vezi, šta tvoj partner čini da se osjećaš voljeno i sigurno?

a. Pričate o važnim i duhovitim temama

b. Nesebično ti je posvećen/na

c. Iznenadni pokloni bez povoda

d. Uvijek su tvoj SOS, bez pitanja

e. Uživaju u nježnosti bez ustručavanja

3. Ako si kupila nov skincare proizvod, šta je tvoj prvi korak?

a. Upload selfija kako bi kompimenti počeli pljuštati

b. Neprestano ogledanje i divljenje samoj sebi

c. Odmah kupuješ jedan dragoj osobi

d. Hvaljenje u viber ili IG grupi i dijeljenje trikova

e. Ne možeš prestati da se mažeš i uživaš u dodiru

4. Šta biraš?

a. Proizvodi koji zatežu i podižu tonus kože

b. Proizvode koji zahtijevaju vrijeme, ali oduševljavaju rezultatima

c. Multivitaminske beauty bombe koje djeluju odmah

d. Lagane i mirisne proizvode koji uveseljavaju skincare rutinu

e. Inovativne formule koje se mijenjaju u dodiru sa kožom

5. Meni najznačajnije je kad….

a. Dobijem neočekivani kompliment

b. Imam vremena da se posvetim self-care momentima

c. Dobijem poklon sa wish liste

d. Moj partner pohvali moje izgled

e. Mogu podijeliti trikove i savjete za viralne proizvode

 

REZULTATI

a. Lijepe riječi

Ako su tvoj skincare jezik ljubavi lijepe riječi, onda ti u beauty i skincare proizvodima tražiš cathy obećanje, zabavan naziv ili super svojstvo koje ćeš jedva čekati da podijeliš u trač partiji sa BFF!

Čitajući, isprobavajući ili prepričavajući skincare proizvode – uživaćeš u neponovljivom iskustvu kojim ćeš “hajpovati” druge da probaju proslavljene cheesecake, iced coffee, coconut-bannana Nacomi poslastice! Znamo da jedva čekaš da podijeliš sa BFF nevjerovatna Trust my sister pakovanja za kosu, ali to ne mora biti bukvalno – pokloni i njoj jedno!

A posebno ovog mjeseca ljubavi - pošto voliš lijepe riječi, biraćeš So…? Soak it up, Milky Way Bae, Milk VibesSo…? Spread The Love i Butter Me Up maslace za tijelo, koji kao od šale prikupljaju komplimente….i tvoje simpatije!

b. Kvalitetno vrijeme

Većina odgovora pod b. vode rezultatu koji pokazuje da je tvoj skincare jezik ljubavi – kvalitetno vrijeme, što znači da voliš uživati u beauty rutinama, ići u skincare šoping sa drugaricama i naravno, surfovati beauty sajtovima i portalima!

Say no more – za tebe imamo moćnu Biona Bakuchiol antiage liniju koja će učiniti da zaboraviš na sat i vratiti vrijeme na tvom licu. Sigurni smo da nećeš brojati korake skincare rutine, jer ćeš se prepustiti bezbrižnom korejskom vodiču - Neogen proizvoda, od umivalice preko tonika do kreme i seruma.

I dok se tvoja draga osoba već raduje viralnoj skincare zvijezdi – Olival Piskavica, ti svoju već skeniraj i otpremi na wish listu, jer ko zna – čuda su moguća ovog Valentinova!

c. Dobijanje poklona i kupovanje

Ako su tvoji odgovori bili većinom pod c., onda je tvoj skincare jezik ljubavi – dobijanje i kupovanje poklona.

Bilo da tebe iznenađuju ili ti biraš poklone, vjerujemo da uvijek biraš najbolje, pa samim tim i LBC Luxury Bathing set koji će oduševiti pakovanjem, ali i ozbiljnim skincare sadržajem. Nježnim mirisom i formulom zapakovanom u slatkoj korpici, sve simpatije pobraće IDC Institute Secret Stories set!

d. Jezik acts of service

Ako je ovo tvoj jezik ljubavi, to znači da voliš da činiš male stvari koje prave veliku razliku!

Ti ili tvoja draga osoba obožavaćete tutorijale, TikTok trendove, dijeljenje trikova i savjeta….ali i poklona!

Oduševi sebe ili druge, viralnim hitom koji je osvojio društene mreže popularnoščću i rezultatima – Olaplex! Svi već znaju njegove spektakularne performanse, pa možeš biti sigurna da poklanjaš vrhunsku njegu kose. Kad smo već na tragu trendova i tutorijala, oduševiće te i globalno popularni 7Days serumi i kreme, posebno dizajnirani sa roll-on metalnim i gumenim masažerima za extra lift efekat!

e. Fizički dodir

Ljudi čiji je jezik ljubavi dodir, oduševljavaju se senzornim aspektima njege – baršunastim formulama, hidrirajućim tonicima, senzualnim bojama i blistavim završnicama.

Spektrom super jarkih boja, najrazličitijih tekstura i najsočnijih voćnih mirisa – raspametiće te nagrađivani, viralni prvaci koji dolaze sa kraja svijeta – Tree Hut pilinzi i puteri!

Novu dimenziju mekanosti otkrij uz revolucionarne formule prirodnih Lirene hidrolata, ali i svilenkast dodir uz prirodnu Nikel Silky liniju, ali i savršeno-blistavu formulaciju kristalnih i zlatnih Olival ulja!